14 July 2014

Ilosaarirock 2014 part. 1












Viikonloppuna vietettiin sitä ainutta festaria tai tapahtumaa yleensäkään, joka härättää koko Joensuun henkiin yhdeksi kokonaiseksi viikonlopuksi. Ilosaarirock, joka ei oikeasti edes ole Ilosaaressa (sellainen paikka on siis oikeasti olemassa täällä Joensuussa) keräsi monta monituista tuhatta vierasta ja tänä vuonna minäkin lukeuduin niihin. (Vain kylläkin siitä syystä, että perjantaina olin tehnyt kuusi tuntia töitä vapaaehtoisena festareiden eteen.) Ja voi että meillä oli hauskaa! Läträttiin aurinkovoiteella, kuljettiin sormet mansikassa, hymy korvissa ja syötiin epäterveellisesti. Nostettiin kädet ilmaan ja tanssittiin (jos sitä nyt tanssimiseksi voi sanoa) hyvien biisien tahtiin, kärvennyttiin auringossa, juotiin monta pulloa vettä ja nautittiin kesästä. Ja alkoholi tuoksui makealta ja tupakansavua pöllähti kasvoille edellä kulkevan tupakasta ja korvat soivat hieman vielä illallakin, koska ne korvatulpat oli tietenkin jääneet hankkimatta. Rakastin sitä kaikkea, koko ajan vain enemmän! Ihmisten naurua ja puhetta, kesäfiilistä ja korkealla porottavaa aurinkoa!

Aluksi ajattelin ettei festarointi ole ihan minun juttuni, mutta kyllä se oli! Vaikka ihmisiä oli kuin merenä kaikkialla ja oli pökerryttävän kuuma, minulla oli silti aivan mielettömän hauskaa, enkä mistään hinnasta olisi jättänyt menemättä. Sitä ihanaa fiilistä ei vain voita mikään!

Tähän postaukseen olen koonnut ensimmäiseltä päivältä eli lauantailta kuvia, joten näitä festarikuvia riittää vielä toisenkin postauksen verran ja hyvällä lykyllä myös videon.

No comments:

Post a Comment